CASES


Bij Resolvus staat het ondernemersverhaal centraal en het succes dat je als bedrijf wil boeken. Daarom zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight.

Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

Filter

RAES PHARMACEUTICAL LOGISTICS

Het unieke verhaal van Raes Pharmaceutical Logistics, een familiebedrijf dat na verkoop van het bedrijf Dirk Raes Logistics van scratch opnieuw een succesvol bedrijf uitbouwde.

DIERENDONCK

Hendrik Dierendonck zet als tweede generatie de slagerij van zijn ouders verder. De bekendste slager van België blijft innoveren, van restaurant tot online shop: een creatieve groei én een ongeëvenaard familieverhaal.

E5 MODE

De textielfamilie De Sutter is sinds begin 2021 de nieuwe eigenaar van modeketen e5. Resolvus mocht mee dit knappe overnamedossier begeleiden.

TREVOR

Trevor, producent van e-bikes neemt na een succesvolle investeringsronde het kantelmoment van start-up naar scale-up. Jeroen en Philippe zijn helemaal klaar om wereldwijd hun droom waar te maken.

MR. GEORGES

Van intra- naar entrepreneur met als gevolg op nog geen 3 jaar tijd bijna 100 medewerkers en vele tevreden klanten.

MEVACO

Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde Mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaand en gewaardeerd bouwbedrijf en partner van heel wat opdrachtgevers.

AM TEAM

Dit verfrissende techbedrijf een wereldspeler op vlak van 3D simulaties om water-, farma- en biotechbedrijven te helpen hun processen te verbeteren.