Skip to main content

ONS VERHAAL


Resolvus zorgt voor jouw next level bedrijfsplan met bijzonder veel oog voor het persoonlijke, de dynamische ondernemer en het team. En daarbij staat duurzame waardecreatie voor alle stakeholders centraal. 

Onze hands-on experts hebben niet alleen een uitstekende reputatie maar beschikken ook over bergen ervaring over verschillende sectoren heen. Resolvus duikt mee in jouw story, in jouw team.

HET TEAM ACHTER RESOLVUS

"Samen vertalen we jouw kantelmomenten in een sterk groeiverhaal."

EDWIG TANGHE

Co-Founder & Partner van Resolvus

Edwig ademt ondernemen. Decennialang bekleedde hij directeursfuncties in diverse kmo’s en multinationals. Vandaag is hij betrokken bij het reilen en zeilen van heel wat ondernemers. Hij is alom gewaardeerd voor zijn expertise in financiële rapportering die hij ten volle benut om ondernemingen naar de ‘next level’ te loodsen.

Zijn visie: “Een groeiverhaal implementeren en ervoor zorgen dat het bedrijf op een proactieve manier aangestuurd kan worden. Met als focus het intern versterken van het bedrijf via het financiële departement. Daar waak ik zo graag over!”

Contacteer edwig@resolvus.be

SOPHIE BUYSSE

Co-Founder & Partner bij Resolvus
Getrouwd met Dieter en mama van Guillaume en Edgard

Sophie is licentiaat Handelswetenschappen en MBA Flanders Business School en deed 20 jaar ervaring op als directeur in de banksector. Haar expertise en passie voor het vak gaan naar funding en verbinden.

Haar motto: “Geloof, durf en go for it, want zoals jij is er maar een. Hoe je denkt en onderneemt is uniek en net daar ligt je kracht. Jouw droom –hoe groot of hoe klein ook- verwezenlijken, dat is waar ik het voor doe!”

Contacteer sophie@resolvus.be

PATRICK DESCAMPS

Co-Founder & Partner bij Resolvus
Getrouwd met Inge en papa van Elise en Emile

Patrick heeft jarenlange ervaring als CFO in zowel KMO’s als multinationals. Zijn passie en focuspunten ? Investeringsanalyses, management reporting, Dealmaking & dealguidance, empowerment vanuit teams, FF scan, project portfolio management, Kaizen, 6Sigma, from strategie to execution, CashFlow Reporting & Forecast, management dashboards en riskmanagement. Patrick gelooft heel sterk in de business partnering rol vanuit finance als hefboom tot ondernemerssucces … transforming the finance function from cost center into a profit center !

Zijn devies: “Kies voor eenvoud in al wat je doet, ook binnen je bedrijf.

” Simplicity is the ultimate form of sophistication! ”

” Samen gaan we voor die extra mile !” 

Contacteer patrick@resolvus.be

DAVID LA GRANGE

Co-Founder & Partner bij Resolvus
Getrouwd met Sylvie en papa van Sophie, Delphine en Charlotte

David koos als burgerlijk ingenieur op jonge leeftijd om de elektrotechnische groothandel van zijn papa over te nemen. Tot in 2012 liet hij het bedrijf tot 5 maal groeien in omzet en in bezetting. Sinds de verkoop van zijn bedrijf is David actief als investeerder, adviseur en bestuurder in verschillende KMO’s en vzw’s.

Zijn kijk op ondernemen: “Of je nu onderneemt met focus op organische groei of overnames… Mensen laten samenwerken en samen in een bepaalde richting laten evolueren. Dat is toch het mooiste wat je als bedrijfsleider kan bekomen. En net daar ligt vandaag de grootste challenge.”

Contacteer david@resolvus.be

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons