CONTACTEER ONS

Resolvus BV
Huize Minne
Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-Martens-Latem

BTW BE 0712.584.368

[email protected]
09/395.18.50

VRAGEN?

Vul onderstaande formulier in of geef ons een belletje.
Zin om ons team te versterken? Vul jouw talent formulier in!

Resolvus zit op cruciale transitiemomenten mee in de cockpit. Edwig en zijn team beantwoorden mee de kritische en toekomstgerichte vraagstukken. En zo kunnen we de juiste beslissingen nemen.

Raf GeudensAquaconcept

Dankzij de zeer uitgebreide expertise, het brede netwerk en nuchtere kijk plaatst David en Resolvus ons bedrijf in de juiste context. Resolvus creëert het perfecte klimaat om weloverwogen en strategische beslissingen te nemen op financieel, commercieel en organisatorisch vlak.

Jeroen VandenbruwaneInjectis

Edwig draait sinds onze start-up mee in verschillende financieringsdossiers, als onderhandelaar en als extern klankbord. De analytische geest gecombineerd met zachte aanpak en ruime netwerk zorgt ervoor dat Edwig en zijn Resolvus de geknipte experts zijn voor ons bedrijf.

Pierre KemsekeEcoclavis

Wat ik in de samenwerking met Edwig en het Resolvus team sterk waardeer is het resultaatgericht denken naar zowel opzet, inhoud als timing. Resolvus heeft geen schrik om tegenstroom te varen, ze overtuigen op een zachte manier. Het gevoel van ondernemers onder elkaar!

Peter PelgrimsInvaport