EXECUTIVE AGENCY

CEO, CO-CEO & CXO

Resolvus geeft advies bij de realisatie van strategische tot operationele streefdoelen op CEO-level. Onze CEO of co-CEO wordt als CXO (chief experience officer) jouw persoonlijk klankbord op project -of interim basis.

Hieronder hebben we een checklist samengesteld waarbij je jouw noden als ondernemers kan checken.

CHECKLIST

– Waar lig je als ondernemer wakker van?

  Heb je nood aan een frisse kijk van buiten af?

  Te veel projecten op jouw bureau?

  Mis je opportuniteiten?

  Kom je niet toe aan verbeteringsprocessen?

  Wil je je onderneming een boost geven?

  Wil je een versnelling hoger schakelen én groeien?

  Sta je voor belangrijke kantelmomenten?

  Ben je op zoek naar een klankbord, co-CEO, CXO en/of transitiemanager?

  Hoe verbeter je jouw efficiëntie en dat van je bedrijf om zo de ‘best in class’ te worden?

  Wil je jouw bedrijf overdragen aan familie, de volgende generatie en/of externe aandeelhouders?

HULP NODIG?

Resolvus zorgt voor co-CEO, CXO & operational excellence in jouw bedrijf.

ONZE DIENSTEN

FINANCE AGENCY

Resolvus geeft op CFO-niveau advies voor het behalen van zowel strategische als operationele doelstellingen. Wij voorzien CFO as a service, op project- en interimbasis dat wil zeggen dat we in jouw onderneming op C-level niveau mee adviseren.

En met Fin Forward stellen we diensten ter beschikking en ondersteunen we bedrijven bij hun dagelijkse financiële en administratieve taken en processen.

Lees meer >

EXECUTIVE AGENCY

Resolvus geeft advies bij de realisatie van strategische tot operationele streefdoelen op CEO-level. Onze CEO of co-CEO wordt jouw persoonlijk klankbord op project -of interim basis.

Lees meer >

FUNDING

Resolvus treedt hier graag op als een vooruitstrevend platform waarbij ondernemers begeleid worden zowel bij het formuleren van het bedrijfsplan als bij het uitwerken van financiële opties. En dit steeds met oog voor het persoonlijke parcours, van de eigenaar, de ondernemer en de onderneming.

Lees meer >

CONNECT-US

Onze experts staan jouw concept en/of bedrijf op maat bij met een zeer krachtig netwerk. Resolvus verbindt intra- en entrepreneurs met een idee en/of geld met één of meerdere ondernemers.  We richten ons op ondernemers die al dan niet aandeelhouder willen worden op termijn. Resolvus begeleidt dit verbindend netwerk parcours van a tot z op maat van jouw onderneming.

Lees meer >

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

Trevor

TREVOR

By Cases

Trevor, producent van e-bikes neemt na een succesvolle investeringsronde het kantelmoment van start-up naar scale-up.
Jeroen en Philippe zijn helemaal klaar om wereldwijd hun droom waar te maken.

Read More

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons
nl_BENL