INTERIM & PROJECTMANAGEMENT

FINANCE
& EXECUTIVE AGENCY

CFO & FINANCIAL CONTROLLING SERVICES

Onze experts staan jouw bedrijf op maat bij met krachtig interim-management op niveau van CFO en CEO. En dit op korte en/of lange termijn.

Resolvus interim & project managers zijn specialisten in hun domein, hebben maturiteit en jarenlange relevante ervaring en bijzondere referenties

Resolvus interim & project management staat garant voor zelfstandige, onafhankelijke en objectieve expertise. Onze exclusieve poele aan talenten hebben we met onze jarenlange ervaring mogen blijven screenen, ze zijn ‘the best in class’. 

Onze experten zijn er voor tijdelijke ondersteuning bijvoorbeeld bij de opstart van een bedrijf en/of project of bij het inspringen waar nodig. En ze kunnen ook op lange termijn mee aan boord blijven. Resolvus interim & project management is er om de gewenste strategie verder mee te bewaken en de externe vakkennis verder in te zetten voor jouw bedrijf. 

ZOEK JE EEN INTERIM OF PROJECT MANAGER?

Resolvus matcht jouw bedrijf met onze ‘best in class’ CFO, CEO en CXO talenten. 

ONTDEK ONZE ANDERE DIENSTEN

Resolvus duikt mee in jouw verhaal en team. Samen maken we van jouw kantelmomenten een sterk verhaal volledig op maat van jouw bedrijf. We hebben een handige checklist gemaakt om te zien waar jouw specifieke noden zich bevinden.

ONTDEK MEER

FINANCIAL SERVICES

Resolvus geeft op CFO-niveau advies voor het behalen van zowel strategische als operationele doelstellingen. Via onze Finance Academy zorgen wij er anderzijds voor dat jouw huidige teammembers de gepaste opleidingen krijgen. En ook bij de zoektocht naar toekomstige teamleden begeleiden we je graag.

Lees meer >

EXECUTIVE SERVICES

Resolvus geeft advies voor de realisatie van strategische tot operationele streefdoelen op CEO-level. Onze co-CEO wordt jouw persoonlijk klankbord.

Lees meer >

NEXT LEVEL PLATFORM

Een vooruitstrevend platform waarmee Resolvus ondernemers begeleidt zowel bij het formuleren van het bedrijfsplan als bij het uitwerken van financiële opties. En dit steeds met oog voor het persoonlijke parcours en de verwachtingen van stakeholders.

Lees meer >

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

AM TEAM

By Cases

Dit verfrissende techbedrijf een wereldspeler op vlak van 3D simulaties om water-, farma- en biotechbedrijven te helpen hun processen te verbeteren.

Read More

MEVACO

By Cases

Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde Mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaand en gewaardeerd bouwbedrijf en partner van heel wat opdrachtgevers.

Read More

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons
nl_BENL
en_GBEN nl_BENL