FINANCIAL ACADEMY

FINANCE
& EXECUTIVE AGENCY

SCREENING & TRAINING

Resolvus analyseert jouw vragen en noden en screent & traint jouw team naar de next financial level.

Bekijk zeker even deze handige checklist, hier helpen we jou opweg betreft jouw noden binnen deze Resolvus service.

Resolvus Academy

CHECKLIST

– Past de financieel of operationeel gezochte kandidaat in jouw bedrijf?

– Past jouw (toekomstige) finance medewerker in het toekomstplan van je bedrijf ?

– Durf je een scan nemen van de maturiteit van jouw finance afdeling?

– Kunnen we de pijn- en verbeteringspunten van de finance afdeling in beeld brengen?

– Wil je van jouw finance team business partners maken?

– Wil je jouw team financiële expertise bijbrengen op maat van jouw bedrijfsverhaal?

 

Resolvus biedt ook vaste opleidingen aan.
Volgende Resolvus Finance Academy data volgen as soon as possible.

WIL JE DIT GRAAG BESPREKEN?

Resolvus screent jouw vragen en noden & traint jouw team naar de next financial level.

ONTDEK ONZE ANDERE DIENSTEN

Resolvus duikt mee in jouw verhaal en team. Samen maken we van jouw kantelmomenten een sterk verhaal volledig op maat van jouw bedrijf. We hebben een handige checklist gemaakt om te zien waar jouw specifieke noden zich bevinden.

Learn More

FINANCIAL SERVICES

Resolvus geeft op CFO-niveau advies voor het behalen van zowel strategische als operationele doelstellingen. Via onze Finance Academy zorgen wij er anderzijds voor dat jouw huidige teammembers de gepaste opleidingen krijgen. En ook bij de zoektocht naar toekomstige teamleden begeleiden we je graag.

Lees meer >

NEXT LEVEL PLATFORM

Een vooruitstrevend platform waarmee Resolvus ondernemers begeleidt zowel bij het formuleren van het bedrijfsplan als bij het uitwerken van financiële opties. En dit steeds met oog voor het persoonlijke parcours en de verwachtingen van stakeholders.

Lees meer >

EXECUTIVE SERVICES

Resolvus geeft advies voor de realisatie van strategische tot operationele streefdoelen op CEO-level. Onze co-CEO wordt jouw persoonlijk klankbord.

 

Lees meer >

INTERIM &
PROJECT MANAGEMENT

Onze experts staan jouw bedrijf op maat bij met krachtig interim-management op niveau van CFO en CEO. En dit op korte of lange termijn.

Lees meer >

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

VIRTUAL POWER

By Cases

Virtual-Power speelt in op de flexibiliteit van koel- en vriesinstallaties. Het resultaat? Een goedkoper energiecontract en een lagere ecologische voetafdruk. Een win-win voor bedrijven dankzij dit future proof duurzaam bedrijf.

Read More

DIERENDONCK

By Cases

Hendrik Dierendonck zet als tweede generatie de slagerij van zijn ouders verder. De bekendste slager van België blijft innoveren, van restaurant tot online shop: een creatieve groei én een ongeëvenaard familieverhaal.

Read More

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons
nl_BENL
en_GBEN nl_BENL