ACADEMY

OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

Resolvus houdt van een up-to-date aanpak. Daarom vinden we het belangrijk onze kennis bij te schaven en onze materie te delen via opleidingen.

Je zal bij Resolvus in samenwerking met gespecialiseerde partners regelmatig opleidingen, workshops kunnen bijwonen. Ontdek hier de eerst volgende opleiding, workshop en schrijf je in.

Tot gauw in de Resolvus Academy. 

BUSINESS GAME
Bridging Supply Chain and Finance

Resolvus & Solventure Academy organiseren samen de eerste editie van The Cool Connection, een business simulatie game over ‘tearing down silos’ en om samen de juiste cross-functionele mindset te hebben over de verschillende bedrijfstakken heen.

Hoe pak je Integrated Business Planning (IBP) aan? The Cool Connection is een bijzonder business spel waarbij iedere deelnemer ervaart en leert wat de impact is van elke genomen beslissing.

Deze 3-daagse opleiding met interactief business game is geschikt voor iedereen die directie geeft en beslissingen neemt op vlak van Supply Chain & Finance.

Full Package

€1.650,- (excl. VAT)

 • 3 dagen incl. 6 rondes The Cool Connection
 • Toegang tot training materiaal
 • Koffies en heerlijke lunch
 • Network mogelijkheden

Alle info over dit business game vind je via deze link.

UPCOMING SESSION

 • Data:
  • Dag 1 – 25 November, classroom sessie
  • Dag 2 – December 2, virtuele sessie
  • Dag 3 – December 9, classroom sessie
 • Format: Classroom training/workshops
 • Location: Resolvus, Kortrijksesteenweg 189-191 9830 Sint-Martens-Latem
 • Registratie: is open! Schrijf je nu in via dit registratieformulier

Good to know
Om zeker te zijn dat we de juiste opkomst hebben, bouwen we een go/no go moment in tot voldoende inschrijven. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van het business game, met de daarbij horende interactie. Bij een no-go zullen alle deelnemers verwittigd worden en blijft de inschrijving en betaling geldig voor een volgende opleiding/workshop. 

Certified trainer
Sacha De Backer

Sacha De Backer
Director Solventure Academy

By connecting expertise, exercises and lots of enthusiam, Sacha shows how S&OP becomes the heartbeat of your planning processes.

REGISTRATION FORM

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

Trevor

TREVOR

By Cases

Trevor, producent van e-bikes neemt na een succesvolle investeringsronde het kantelmoment van start-up naar scale-up.
Jeroen en Philippe zijn helemaal klaar om wereldwijd hun droom waar te maken.

Read More

AM TEAM

By Cases

Dit verfrissende techbedrijf een wereldspeler op vlak van 3D simulaties om water-, farma- en biotechbedrijven te helpen hun processen te verbeteren.

Read More

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons
nl_BENL
en_GBEN nl_BENL