EXECUTIVE SERVICES

FINANCE
& EXECUTIVE AGENCY

CXO & OPERATIONAL EXCELLENCE SERVICES

Resolvus geeft advies voor de realisatie van strategische tot operationele streefdoelen op CEO-level. Onze co-CEO wordt als CXO (chief experience officer) jouw persoonlijk klankbord.

CHECKLIST

– Waar lig je als ondernemer wakker van?

  Heb je nood aan een frisse kijk van buiten af?

  Te veel projecten op jouw bureau?

  Mis je opportuniteiten?

  Kom je niet toe aan verbeteringsprocessen?

  Wil je je onderneming een boost geven?

  Wil je een versnelling hoger schakelen én groeien?

  Sta je voor belangrijke kantelmomenten?

  Ben je op zoek naar een klankbord, co-CEO, CXO en/of transitiemanager?

  Hoe verbeter je jouw efficiëntie en dat van je bedrijf om zo de ‘best in class’ te worden?

  Wil je jouw bedrijf overdragen aan familie, de volgende generatie en/of externe aandeelhouders?

HULP NODIG?

Resolvus zorgt voor co-CEO, CXO & operational excellence in jouw bedrijf.

ONTDEK ONZE ANDERE DIENSTEN

Resolvus duikt mee in jouw verhaal en team. Samen maken we van jouw kantelmomenten een sterk verhaal volledig op maat van jouw bedrijf. We hebben een handige checklist gemaakt om te zien waar jouw specifieke noden zich bevinden.

ONTDEK MEER

FINANCIAL SERVICES

Resolvus geeft op CFO-niveau advies voor het behalen van zowel strategische als operationele doelstellingen. Via onze Finance Academy zorgen wij er anderzijds voor dat jouw huidige teammembers de gepaste opleidingen krijgen. En ook bij de zoektocht naar toekomstige teamleden begeleiden we je graag.

Lees meer >

NEXT LEVEL PLATFORM

Een vooruitstrevend platform waarmee Resolvus ondernemers begeleidt zowel bij het formuleren van het bedrijfsplan als bij het uitwerken van financiële opties. En dit steeds met oog voor het persoonlijke parcours en de verwachtingen van stakeholders.

Lees meer >

INTERIM &
PROJECT MANAGEMENT

Onze experts staan jouw bedrijf op maat bij met krachtig interim-management op niveau van CFO en CEO. En dit op korte of lange termijn.

Lees meer >

INSPIRERENDE VERHALEN

Hier zetten wij graag de boeiende ondernemers en dito bedrijven waar wij mee samenwerken in de spotlight. Wij willen hen van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat ze ons iedere dag opnieuw geven. Ontdek de authentieke verhalen van prachtige bedrijven en bijzondere mensen.

AM TEAM

By Cases

Dit verfrissende techbedrijf een wereldspeler op vlak van 3D simulaties om water-, farma- en biotechbedrijven te helpen hun processen te verbeteren.

Read More

MEVACO

By Cases

Door te volharden en te focussen op maximale kwaliteit ontwikkelde Mevaco zich tot een kwalitatief hoogstaand en gewaardeerd bouwbedrijf en partner van heel wat opdrachtgevers.

Read More

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons
nl_BENL
en_GBEN nl_BENL