Cases

VIRTUAL POWER

By 26/07/2020maart 11th, 2021No Comments

Virtual-Power speelt in op de flexibiliteit van koel- en vriesinstallaties. Het resultaat? Een goedkoper energiecontract en een lagere ecologische voetafdruk. Een win-win voor bedrijven dankzij dit future proof duurzaam bedrijf. Drie jaar na zijn oprichting staat Virtual-Power met zijn groene duurzame missie in de startblokken om onder de vleugels van Resolvus uit te groeien van start-up tot scale-up. Een fijn gesprek met Joost Busschaert mede-oprichter en commerciële en financiële kracht achter Virtual-Power.

“In februari 2017 ben ik samen met Pascal Braeke aan dit nieuwe avontuur begonnen. We zijn actief in de energiesector met focus op hernieuwbare energie

Bij Virtual-Power geldt één vuistregel: hoe méér flexibiliteit, hoe goedkoper je prijs. Eens klant van Virtual-Power kijken we samen naar de mogelijkheden om de flexibiliteit binnen jouw bedrijf te verhogen. Dit resulteert in een investeringsplan waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf te investeren of dit door Virtual-Storage te laten doen.”

VAN START-UP NAAR SCALE-UP

Drie jaar na zijn oprichting wil Virtual-Power met zijn groene duurzame missie van start-up naar scale-up uitgroeien onder de vleugels van Resolvus.

“Patrick en Resolvus hebben ons hun CFO service leren kennen. Voor ons als start-up bleek dit een absoluut onmisbare service. Investeerders pitchen, het plan van aanpak smeden… dat is behoorlijk pittig als je nog maar net je business aan het uitbouwen bent. We wilden onze kansen grijpen en voelden dat we hulp nodig hadden om het bigger picture verhaal aan te trekken en te schrijven. Zo konden wij blijven focussen op onze corebusiness, terwijl Resolvus het groei- en investeringsplan voor zijn rekening nam.”

REVOLVUS, BEGELEIDING VAN A TOT Z

“Resolvus heeft ons van a tot z begeleid om het financiële aspect rond te krijgen voor onze groeiplannen tot scale-up. Patrick schreef daarbij het juiste format en deed alle onderhandelingen. Precies wat je nodig hebt om te kunnen blijven focussen en dat bovendien op een bijzonder aangename manier.”

VERRASSENDE RESOLVUS NETWERK

“Dankzij Revolvus is er vandaag ook een nieuwe partij  aan boord gestapt. Resolvus overtuigde de onafhankelijke energiemakelaar ENBRO om samen met de twee oprichters het bedrijf verder uit te bouwen. Enbro geeft advies aan bedrijven op vlak van energie en vergelijkt prijzen bij de energieleveranciers voor zijn klanten. 

Een onmisbare service om de technologie en implementatie van wat we met Virtual-Power willen waarmaken, te gaan toepassen. Vandaag staan we weer voor een kantelmoment en kijken we richting buitenland. Ook hier speelt Resolvus opnieuw een sleutelrol bij het aantrekken van nieuwe mogelijke investeerders met daarbij de juiste financiële plannen… We zijn en blijven verrast over de manier waarop Resolvus creatief blijft meedenken en over het omvangrijke netwerk aan potentiële partners die het heel gericht blijft aanspreken.”

Wat zijn volgens jullie de kernwaarden van deze fijne samenwerking en Resolvus als unieke partner?

“Resolvus mee aan boord hebben, betekent handelen in vertrouwen. Het is onze sparringpartner om onze eigen business te versterken. Ze zijn uitermate creatief, professioneel én een bron van ervaring bij de juiste onderhandelingen.”

MAKE THE CALL

“Als Resolvus je pad zou kruisen… of als je actief op zoek gaat naar CFO en CEO services, of als je denkt ‘ik zou echt hulp kunnen gebruiken’… twijfel dan niet! Make the call. Je zal versteld staan van de resultaten die volgen uit je samenwerking met Resolvus. Zij gaan voor de ‘long term’, met bijzondere aandacht voor je business.”

 

Bedankt Joost, we wensen jou en Virtual-Power nog heel veel succes en zijn blij dat we deel van jouw team zijn!

LET'S MEET!

Ben je overtuigd dat wij jou kunnen verder helpen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.  We komen graag langs of verwelkomen je met plezier in onze kantoren voor een kopje koffie.

Contacteer ons

TALENT

Zin om ons dynamisch team experts te versterken? Bezorg ons jouw trackrecord aan ervaringen. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Contacteer ons